Kandidáti na prezidenta 2023: Koho podpořil moderátor Honza Musil?

Honza Musil

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. října 2022 17:47

Prezidentská volba se blíží, přičemž kandidáti touží po veřejné podpoře i od známých osobností. Komu přeje moderátor Honza Musil?

Musil už počátkem října zveřejnil fotografii s bývalou univerzitní rektorkou Danuší Nerudovou, která se pomalu propracovává ze zadních pozic v průzkumech blíž a blíž k čelu pomyslného závodu o Pražský hrad.

Moderátor uvedl, že kandidátku na prezidenta sleduje už dlouho. "Mám radost z toho, jak komunikuje, jak se odevzdala a jak bere svoji kandidaturu opravdově a přitom srdečně a lidsky," napsal s tím, že zatoužil po osobním setkání.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Honza Musil/Jan Gareth Musil (@musilhonza)

"Sedli jsme si na kávu a troufám si říct, že jsme si sedli i lidsky. Nespletl jsem se. Je taková, jakou jsem jí viděl ve videích, na fotkách a v debatách. Je srdečná a opravdová. Rozdává úsměvy, umí slovem pohladit, dává naději. Naději nám všem," poznamenal. 

Na závěr vysvětlil, proč se ji rozhodl podpořit. "Začnu tím, že si přeji v čele státu člověka, který úřad povýší noblesou, hlavně ale lidsky. A upřímně, ženy, jak se ukazuje, to umí tak nějak lépe," dodal Musil. 

Témata: Jan Musil Danuše Nerudová