Gabriela Soukalová: Upřímná zpověď o životě po italském dobrodružství! Všechno je jinak!

Gabriela Soukalová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. října 2022 16:00

Gabriela Soukalová má za sebou velké dobrodružství, když v září zabloudila v italských horách a musela v nich strávit noc. V těchto dnech se rozhodla k celé anabázi vrátit, aby fanouškům prozradila, jak moc se po ní změnil její život.

Soukalová se nejprve omluvila, že na instagramu není v poslední době moc aktivní. "Nevím, do jaké míry má na té lenosti podíl i fakt, že jsem zažila nevšední zážitek během dovolené v Itálii, kdy jsem se ztratila v neznámém terénu v horách, to jste možná někteří zaregistrovali," uvedla.

"Čekala mě tam celá řada zkoušek, při kterých jsem si sáhla na dno svých sil, a i když se to někomu může zdát jako lehký úkol se odtamtud dostat, pro mě osobně to byla jedna z nejtěžších životních zkoušek," svěřila se bývalá vrcholová sportovkyně.

Podle svých slov si uvědomila řadu věcí a za nevšední zkušenost je nakonec ráda. "Jsem od té doby každou volnou chvíli v přírodě a užívám si její krásu, moudrost a věčnost. Žiju v přítomnosti a obklopena lidmi, které mám ráda," prozradila moderátorka a někdejší biatlonistka.

"Není od věci si občas uvědomit nejen svou smrtelnost, ale i fakt, že máme jedinečný dar tělesnosti a můžeme prožít naše životy na naší nádherné planetě. Kdo ví, jestli ještě budeme mít nějakou další šanci. Tak žijme tady a teď každý moment naplno," dodala Soukalová. 

Témata: Gabriela Soukalová