Nikol Moravcová měla autonehodu!

Moravcová, Nikol 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. října 2022 21:28

Moderátorka Nikol Moravcová měla autonehodu! Zrovna vezla svoji dceru Violku k prarodičům, když se střetla s jiným autem jedoucím v protisměru!

"Stalo se to v pátek dopoledne, když jsem vezla Violku k babičce," popsala influencerka pro server super.cz a vysvětlila, jak k celému incidentu došlo.

"V poslední zatáčce pod Lahovickým mostem se na nás vyřítilo auto z protisměru. Snažila jsem se vyhnout, ale bránila mi svodidla, tak do nás to auto narazilo," dodala.

Řidička protijedoucího auta měla podle ní mikrospánek a z nehody si nic nepamatuje. "Byla v podobném šoku, ale hrozně toho litovala," dodala moderátorka.

Zatímco její dceru si babička odvezla, Nikol musela na místě situaci dořešit. Uvedla také, že o své nehodě hovoří proto, aby si řidiči uvědomili, že mají zodpovědnost nejen za sebe, ale i za ostatní účastníky dopravního provozu.

"To, že to takhle dopadlo, a nikomu se nic vážného nestalo, je velký zázrak a doufám, že to třeba pomůže přimět každého, kdo sedá za volant, k větší opatrnosti," dodala.

Témata: Nikol Moravcová