Štefan Margita promluvil: PRAVDA o odchodu milované Haničky!

Hana Zagorová s manželem Štefanem Margitou. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. října 2022 8:40

Více než měsíc už uplynul od smrti Hany Zagorové, která strávila poslední dny svého života v nemocnici. Nejčastější návštěvou v jejím pokoji byl pochopitelně manžel Štefan Margita, který se nyní rozhodl prozradit, jak to celé bylo.

Margita uvedl, že čtrnáct dní před jejím odchodem se Zagorové doma přitížilo, konkrétně dostala horečku, která dosáhla téměř 39 stupňů. Ani prášek nijak nepomohl. "Strašně jsem se lekl. Volal jsem do nemocnice a tam mi řekli, ať ji přivezu," svěřil se pořadu ShowTime. 

Lékaři mu sdělili, že tentokrát je zdravotní stav zpěvačky hodně špatný. Navíc se dále zhoršoval. On se ale snažil o to, aby nebylo poznat, že dostává tyto špatné zprávy.

Když už byl operní pěvec v nemocnici téměř nepřetržitě, začalo to být jeho milované ženě podezřelé. "Říkal jsem, že je mi doma už smutno a chci být s ní. Uvěřila mi," prozradil.

Zagorová byla podle jeho slov velice pozitivní. "Ale pak se to najednou začalo hodně zhoršovat. Hodně spala, chudinka. Pak už ani neměla chuť do jídla," zavzpomínal.

Margita se s ní rozloučil den před smrtí. "Ve čtvrtek kolem páté se ještě probrala, koukla na mě a řekla: 'Pusinku.' Pak už spala až do rána a v 11 dopoledne umřela," poznamenal.

Příčinou smrti nakonec nebyla mrtvice, jak se uvádělo. "Hanka zemřela na tu svou nemoc, kdy opravdu neexistovala možnost. Vyčerpala všechny, které v medicíně jsou. Bohužel nešlo nic dělat. Byly tam nepříjemné zápalové hodnoty a doktoři věděli, že je zle a upozornili mě, že se mám připravit na nejhorší," dodal Margita. 

Témata: štefan margita Hana Zagorová