Anežka Rusevová z Ulice výrazně zhubla: Jak se to herečce povedlo?

Anežka Rusevová (vlevo)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. října 2022 10:20

Anežky Rusevové, kterou mohou televizní diváci znát třeba z Ulice, se fanoušci v posledních dnech hodně ptají na to, jak dokázala zhubnout. Herečka, jindy ne moc sdílná, se rozhodla jim o tom něco říci.

Rusevová se podle svých slov před rokem rozhodla, že zhubne. "Najednou to přišlo! Prostě mě ty pneumatiky na břiše začaly dost obtěžovat! Přestala jsem se cítit hezky a začala vidět, co jsem dřív vidět asi nechtěla," svěřila se na instagramu.

"Vždycky jsem byla holka 'krev a mlíko', ale najednou už tomu tak dávno nebylo... Najednou jsem se ocitla v kategorii 'michelin neboli mišelín'. A také jsem si uvědomila, že když s tím něco neudělám teď, za 10 let to půjde ještě hůř!" vysvětlila seriálová herečka.

Poděkovala mimo jiné kolegům z Ulice, kteří jí pomohli. Přitom začátek byl prý hodně těžký. "Myslela jsem si, že zhubnu třeba 5 kilo a budu ráda! Jenže já když se na druhou stranu do něčeho pustím... Najednou to šlo samo!"

"Dnes už vím, že těch 20 kilo, nikdy zpátky přibrat nechci. Už ne. A to je můj cíl! Mám pocit, jako bych s těmi 20-ti ztracenými kily omládla o 20 let!" dodala Rusevová. 

Témata: Anežka Rusevová