Kdy Agáta Hanychová porodí? Jaromír Soukup prozradil termín!

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. září 2022 17:52

Zpráva o těhotenství Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa přišla jako blesk z čistého nebe. První společný potomek nového hvězdného páru se ale jen tak na svět nepodívá. Kdy má modelka termín porodu?

Soukup prozradil, že jako trojnásobný otec cítí dobře. "Jsem rád, že to přišlo takhle rychle, protože ani jeden z nás nemáme na co čekat. Je to všechno v naprostém pořádku," tvrdí podle magazínu Sedmička.

Dodal, že si přeje, aby bylo vše v pořádku. A nepřekvapuje ho, že těhotenství šlo na Hanychové poznat dříve, než ho potvrdili. "Co si budeme povídat, v době těhotenství změny na ženách patrné jsou. Ti, kdo vidí, jak je Aguš skoro každý den na obrazovce, nebo ti, kteří ji sledují na Instagramu, určité změny vnímají. Proto nemělo cenu s tím otálet," řekl.

Zazněl také termín porodu, kterým je konec dubna. Shodou okolností má v tomto období modelka právě narozeniny, jestli ale porod připadne na ně neví ani Soukup.

"Jestli to bude na narozeniny, den před narozeninama nebo dva dny po, to neví nikdo, snad jen ten nahoře. Nepochybně se dítě narodí plus minus týden či dva okolo jejích narozenin, což tedy budou dvě oslavy dohromady," dodal.

Témata: Agáta Hanychová Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)