Veronika Žilková partnera nemá? Šokující slova manželky Josefa Holomáče!

Veronika Žilková ukázala nového partnera. 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. září 2022 13:29

Herečka Veronika Žilková skončila nedávno podobně jako její dcera sama, a teprve před pár dny přiznala, že se opět s někým vídá. Jejím novým partnerem měl být muzikant Josef Holomáč, vše ale může být i trochu jinak.

Do kin míří film Spolu, kde herečka ztvárňuje hlavní roli maminky autistického chlapce. Na slavnostní uvedení snímku si proto s sebou vzala svého nového partnera, o kterém údajně navíc tvrdila, že spolu chodí.

"Jsme spolu, tak jsme šli na film Spolu. Není co tajit," řekla serveru Super. Ve středu také zveřejnila na instagramovém profilu snímek ze společné večeře. A i v televizi hovořila o tom, jak se s někým vídá.

Jenže jak upozornil server, její nový "partner" Josef Holomáč je ženatý. A serveru se ozvala přímo jeho manželka, která vysvětlila, že rocker a herečka spolu nechodí.

"Pan Holomáč není přítelem paní Žilkové, nýbrž její dočasný milenec, jelikož je ženatý a rozvádět se kvůli ní rozhodně nehodlá," napsala Martina Holomáčová.

"Paní Žilková by se nad svým chováním měla také zamyslet. Je mi moc líto, že se s ní manžel rozešel, ale ona nakonec dělá to samé, rozvrací dosud fungující manželství," dodala.

Uvedla také, že nevěděla, že Žilková chce tento vztah mediálně zveřejnit. "Jistě tedy pochopíte, že to byl pro mě šok se takovouhle věc dozvědět z médií a od svých přátel a mé rodiny," dodala Martina s tím, že jí herečka způsobila veřejnou ostudu a ponížení.

Témata: Veronika Žilková