Agáta Hanychová pod drsnou palbou! To si za rámeček nedá

Agáta Hanychová 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. září 2022 17:08

Ačkoliv má Jaromír Soukup a Agáta Hanychová velkou spoustu fanoušků, většinu lidí pravděpodobně nezajímají a jejich vztah nesledují. Některé jedince ale dokonce štvou. A to tak, že pořádně.

Kupříkladu Nela Slováková nemůže Hanychovou příliš vystát. Není divu, obě se do sebe poměrně tvrdě naváží, například kvůli partnerům. Slováková se ale nyní Hanychové tvrdě vysmála.

"Směju se jí a počtu chlapů, který vystřídala. A přesto se do mě stále naváží. Řekla o mně, že jsem lehká holka. Přitom já měla dva vztahy pomalu po čtyřech letech, ona možná tak čtyři týdny vydrží s jedním," řekla serveru extra.cz.

"Spolu tvoří neuvěřitelný bizár. Několikrát mi z jeho televize psali, jestli nepřijdu do jeho pořadu Něco Jaromíra Soukupa, akorát jsem neměla čas. Teď jsem vzkázala, že až se rozejde s paní Hanychovou, protože v její zlosti a zášti by tam nyní na mě připravila něco neuvěřitelného," dodala.

Slováková podle svých slov stojí o klid, Hanychová se do ní ale má ve všech svých vysíláních neustále navážet. "Já si hledím svého a jedu si svoje. Asi ji štve, jak vypadám, nebo co. Netuším. Baví mě, když vidím, co si o ní lidé myslí, jaké o ní mají mínění. Devadesát devět procent lidí ji má za to, čím ona opravdu je," dodala.

Témata: Agáta Hanychová Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) Nela Slováková