Jednou a dost? V O2 areně dnes vystoupí Pokáč, naposledy!

Pokáč 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. září 2022 11:19

Folkový písničkář Jan Pokorný vystupující pod jménem Pokáč dnes vystoupí v pražské O2 areně, půjde o největší samostatný koncert populárního hudebníka. A dle jeho slov bude první a zároveň poslední v tak velké hale.

Pokáč, který skončil druhý v kategorii zpěváků v loňské anketě Český slavík, slibuje netypické vystoupení. "Bude plný různých překvapení, ať už v aranžích písniček, nebo podobě seskupení, která mě na pódiu budou doprovázet," uvedl.

Hosty večera budou zpěvačka Lucie Bílá, písničkář Voxel nebo Anna Slováčková, se kterou nazpíval píseň I když jsme plešatý, která má za cíl podpořit děti a mladé onkologické pacienty z projektu Můj nový život.

Pokáč před časem vyhlásil soutěž o to, který z fanoušků nazpívá nejlepší verzi jeho skladby. Její vítěz, jenž je už znám, si s ním v O2 areně zazpívá. "Přihlásila se spousta adeptů, někteří byli skvělí, jiní méně skvělí. Nakonec jsme vybrali vítěze a myslím si, že to, jak jsme ho zapojili do vystoupení, bude také velmi unikátní a bude to zážitek pro všechny," podotkl písničkář.

Pokáč také tvrdí, že tak velký koncert se už opakovat nebude. "Už jen kvůli tomu, že ačkoli platí pořekadlo nikdy neříkej nikdy, nemám v plánu vystoupení v O2 areně opakovat. Cítím se lépe v klubech a kulturáčcích jako interpret s kytarou, se kterým lidé zpívají jeho písničky. Koncert v O2 areně je meta, kterou podle mě není třeba opakovat," uvedl podle Novinek Pokáč.

Témata: Pokáč