Štefan Margita prozradil plány: S Hankou měli úžasný nápad! Bude koncert!

Hana Zagorová s manželem Štefanem Margitou. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. září 2022 11:20

Štefan Margita se stále vyrovnává s odchodem Hany Zagorové, v pondělí to bude měsíc. Slovenský operní pěvec nyní prozradil, že má v plánu dotáhnout do konce projekt, který manželé plánovali ještě společně.

Poprvé po smrti Zagorové se vdovec ozval prostřednictvím videa. "Není to lehké období, ale i tak bych vám rád prozradil něco, co jsme ještě s Hankou chystali a co chceme uskutečnit," navnadil fanoušky na úvod.

"Když jsem dělal Poctu Karlu Gottovi, tak jsem po druhém koncertu dostal nabídku na svůj koncert v O2 areně. Když jsem přijel domů, oznámil jsem to Hance a říkal jsem jí, že to bude její návrat po dlouhé době opět na jeviště, že na konci koncertu zazpívá některé své písničky," prozradil.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Štefan Margita (@stefanmargita_official)

Zagorová tehdy manželovi řekla, že je to úžasný nápad. "Strašně se na to těšila, ale osud nám nenahrál. Stala se tragédie a moji milovanou Hanku už tady nemám," připomněl operní pěvec.

"Drazí přátelé, když dovolíte, ten koncert my uskutečníme 24. ledna 2023 a rádi bychom ho věnovali Hance," dodal Margita s tím, že zatím neprozradí jména hostů. Podle jeho slov ale má jít o pěveckou elitu. 

Témata: štefan margita Hana Zagorová