Štěpán Kozub a Jiří Krhut dobývají Česko. Chystají další vystoupení!

Štěpán Kozub

Autor: ČTK

16. září 2022 20:29

Herec Štěpán Kozub a hudebník Jiří Krhut vystoupí počátkem října se svým koncertním programem ve Fóru Karlín v Praze. Uvedou 90 minut dlouhý program složený především z písní z jejich debutového alba Prásknu bičem.

Hudební spolupráce dvojice spojené silně s Ostravou není dlouhá. Společné album postavené na Krhutových textech a Kozubovu hlasu vyšlo v roce 2020. Dvojice si ale rychle získala srdce posluchačů napříč generacemi.

Stali se hvězdami loňského festivalu Štěrkovna Open Music, letos pak vystupovali dokonce na Colours of Ostrava. V doprovodu Janáčkovy filharmonie Ostrava a pěveckého sboru Permoník vystoupili i v Multifunkční aule Gong. Za píseň Prásknu bičem získala dvojice i moravskoslezskou Cenu Jantar.

Jejich tvorba obsahuje písně, které se žánrově liší a svými vokály je na desce i koncertech obohacuje písničkářka Barbara Kanyzová. Ta se představí i návštěvníkům Fóra Karlin. Pro své šansonové písně a humorný večer navíc umělci ke spolupráci přizvali ostravského pianistu a multiinstrumentalistu Pavla Sotoniaka (Bandjeez).

Koncert se uskuteční 3. října.

Témata: Štěpán Kozub