Stav Terezy Brodské se zhoršil! Musela do nemocnice!

Tereza Brodská

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. června 2018 15:02

Herečka Tereza Brodská si způsobila bolestivé zranění nohy, kvůli kterému musela být hospitalizována v nemocnici. Měla se přitom po dlouhých letech opět objevit v nekonečném seriálu Ulice.

Tereza Brodská se koncem května zúčastnila akce, z níž odjížděla se zraněním. Kvůli nepozornosti organizátorů spadla do osmdesáticentimetrové díry mezi pódiem a schodem a poranila si kotník.

V nemocnici se ukázalo, že má po pádu přetrhané šlachy a naštípnutou kost. Lékaři jí podle serveru Express proto naordinovali absolutní klid zrušit a Brodská musela zrušit své pracovní závazky.

Jedním z nich ale bylo i natáčení Ulice, kam se měla herečka po dlouhých sedmi letech vrátit. Dříve přitom byla jednou z klíčových postav seriálu a její návrat do role Báry Jordánové měl být opravdovým zvratem.

Natáčení se tak zatím nekoná. Stav Brodské se ale nelepší, spíše naopak. V noze se jí údajně udělal zánět, kvůli kterému musela být hospitalizovaná.

"Pár dní jsem si poležela v nemocnici. Ulice se ještě točit nezačala, bohužel zatím nemohu na plac," řekla serveru herečka. Jaký bude její další osud v Ulici proto zatím není jasné.

Témata: Tereza Brodská