Hurikán Dalibor Janda jde do důchodu!

Dalibor Janda, český zpěvák pop music, textař a hudební skladatel, který největší popularity dosáhl v 80. letech 20. století, když se v letech 1986–1988 stal Zlatým slavíkem třikrát v řadě. Mezi jeho hity patří Hurikán nebo Kde jsi?. 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. června 2018 20:13

Zpěvák a někdejší lamač dívčích srdcí Dalibor Janda v březnu oslavil už 65. narozeniny! Znamená to, že je už celý rok oficiálním důchodcem!

Zpěvák přiznal, že původně ani o o starobní důchod zažádat nechtěl, nakonec si to ale díky své účetní rozmyslel.

Neudělal to ale ani tak kvůli sobě. „Spíš jde o to, kdyby se cokoli se mnou stalo, ať mám vyřízený důchod. Aby po mně mohla žena něco dědit," přiznal v pořadu Paparazzi.

Svěřil se také, že první telefonát na úřad nebyl právě povedený. Napoprvé si popletl telefonní číslo a dovolal se do nějaké firmy. A ani podruhé to nedopadlo nejlépe!

„Paní dvakrát položila telefon a myslela si, že to je nějaký bulvár, který si v podstatě dělá srandu. A pak když jsem volal potřetí, říkal jsem: 'Opravdu jsem Dalibor Janda.' A ona povídala: 'A vy jdete do důchodu?! Je to možný?!' Řekl jsem: 'Jo! Já se hlásím do důchodu!'" směje se legendární zpěvák s nezaměnitelným chraplákem.

Neznamená to ale, že odteď jen bude sedět doma a koukat na televizi. Práce má stále více než dost a do pěveckého důchodu tak rozhodně neplánuje!

Témata: Dalibor Janda důchodci