Zemřela královna Alžběta: Život jako z filmu, máme co závidět, reagují české celebrity!

Královna Alžběta II. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. září 2022 8:48

Čtvrteční smutnou zprávu o odchodu královny Alžběty nenechaly bez reakce ani některé české celebrity. Svým fanouškům se o ní zmínily Monika Absolonová, Lucie Bílá nebo Olga Menzelová.

Monika Absolonová uvedla, že ji vždy fascinovaly silné životní příběhy, a jeden takový prý včera skončil. "Její život byl jako z filmu. Nevím, jestli by kdokoliv z nás v něm chtěl účinkovat. Spíš ne," poznamenala.

"Tak velkou zodpovědnost vůči koruně, lidem, tradicím unese jen málokdo. A ona to zvládla a úžasně... dáma, ke které jako jedné z posledních jistot vzhlížel celý svět," konstatovala zpěvačka. Její kolegyně Lucie Bílá byla o poznání stručnější. "Tak veliká," napsala na instagramu.

Podle Olgy Menzelová byla královna tvrdou a statečnou ženou, která stmelovala rodinu i britský národ. "Tak bych našemu národu někoho takového přála... Vlastně je těm Britům co závidět," uvedla.

"Je zvláštní, jak u některých lidí máme dojem, že tady budou věčně... No a taky budou... Duše a silný odkaz zůstávají... ”jen” to fyzické odchází.Tak třeba se tam kdesi v meziprostoru a v mezičase zase setkáte," dodala vdova po známém režisérovi. 

"Londýnský most padl... Upřímnou soustrast rodině i Anglii," napsal moderátor Honza Musil s jasným odkazem na operaci London Bridge, plán pro případ úmrtí panovnice.

Témata: Královna Alžběta II. Monika Absolonová Lucie Bílá Olga Menzelová Jan Musil