Markéta Konvičková si o sobě přečetla ošklivé řeči: Přišla rázná reakce!

Markéta Konvičková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. září 2022 16:16

Markéta Konvičková také zná, jak hnusní umí lidé být na sociálních sítích. Neunikla tomu ani na probíhající dovolené na Krétě, přečetla si o sobě velmi ošklivé řeči. Není tedy divu, že známá zpěvačka reagovala.

Konvičková na úvod zdůraznila, že má 220 tisíc sledujících a už zažila všemožné urážky své osoby. "Mohla bych se na to vlastně vykašlat a užívat si dovolenou s rodinou... Ale právě proto, že jsem v pohodě a mám čistou hlavu, tak chci reagovat," spustila. 

Někdejší účastnici SuperStar nepřijde v pořádku, jak se k sobě lidé chovají, i kvůli nastupující generaci, která v prostředí sociálních sítí vyrůstá.

"Teď mi akorát napsala jednačtyřicetiletá paní komentář, že jsem ošklivá jak půlnoc a kde můj partner nechal oči... No... Ještě, že já mám oči v pořádku, vybrala jsem si partnera nejlíp, jak jsem mohla, a Amálka není ošklivá po mě a nebude muset čelit takovým lidem," svěřila se.

Zpěvačku by zajímalo, jak se asi bude chovat potomek takové osoby. "Co bude psát on/ona, když uvidí takový přistup svých rodičů?" zeptala se.

"Dneska mi kamarádka napsala, že je zbytečné vychovávat lidi. Mě to ale zbytečné nepřijde, i když i s tímhle názorem souhlasím. I kdyby se jen jeden člověk měl nad tím pozastavit a ovlivnilo by to jeho komentář, má to smysl. Je naprosto v pořádku, že věci nesdílíme stejně, ale zkusme to, prosím, vyjádřit slušně," dodala Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková