Hvězdné Prostřeno s VIP hosty: Pomeje, Mesárošová či ex Vondráčkové Vojnar!

Prostřeno, ilustrační foto 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. září 2022 17:17

Prostřeno! bude i tentokrát speciální. Dokonale. Ke grilu i k plotně se postaví známé tváře českého showbyznysu. Všichni mají dokonalé životy, dokonale vypadají a dokonale vás pobaví. Andrea Pomeje, Štěpánka Decastelo, Sonnia Edde, Dominika Mesarošová a Petr Vojnar, který bude prvním hostitelem.

Moderátor Petr Vojnar nabídku přijal, i když vůbec nevaří. Myslí si totiž, že v showbyznysu nemůžeš přiznat, že něco neumíš. A tak si na pomoc zavolal kamaráda Miloše, který menu vybral, nakoupil suroviny a Petr pak uvařil. Miloš Petrovi říkal, co má dělat, a Petr to po něm opakoval. Dá se takhle připravit soutěžní menu? A co dámy? Poznají samy, že tu něco nehraje? Petr zpočátku úspěšně mlží, ale před přípravou steaků kápne božskou. Děvčata mu jeho pomocníka odpustí pod podmínkou, že jim zazpívá svůj starý hit. A zábava se rázem ještě víc rozproudí. Petrovi se sice holky nepodaří přesvědčit, aby šly do plavek a do bazénu, ale jeho náhradní varianta zábavy v podobě otázek z pořadu Nikdo není dokonalý se také ukáže jako velmi dobrá volba.

V úterý hosty k sobě domů pozve modelka na mateřské dovolené Dominika Mesarošová. Vzorná maminka syna Eliána ráda sportuje a většinu času tráví se svou rodinou. Sama o sobě tvrdí, že je puntičkářka. Je dochvilná a vždy musí být po jejím. A tak se do dokonalého týdne dokonale hodí. Pro Dominiku není účast v Prostřeno! novinkou, už si to před mnoha lety vyzkoušela. A tak trochu věděla, že je důležité menu sestavit tak, aby ho stíhala. Dominika má dokonalou postavu, a tak nikoho nepřekvapí, že její menu je lehké. Nechybí v něm krevety ani ryba. A to je problém, protože Petr Vojnar ryby nejí. A kromě toho má i spoustu alergií. Dominice se menu povede, hosty nechá prošmejdit celý svůj dům, ti se jí vrhnou do ráje kabelek a důkladně prohlédnou i kalendář a modelčiny fotografie na stěnách. Dominice se večer povede, a nejenže si hosté pochutnají, ale také se pobaví. Zábava se bude konat v bazénu a hostitelka bude hostům míchat drinky.

Ve středu předvede, co u plotny dovede, dokonalá Sonia Edde. Nejčastěji ji můžete slýchat na rádiu Kiss, ale také vídat jako moderátorku různých akcí, kromě toho je Sonia koučka a zpěvačka. Má ráda hudbu, baví ji focení a pracuje na osobním rozvoji. Ráda sportuje, cestuje a také se věnuje své fence Bibi. Sonia hosty pozve k sobě domů do Jihlavy, kde má dům se zahrádkou. Sonia se svěří s tím, že maminka jí odešla brzy, proto ji nestihla naučit vařit, a táta je voják z povolání a z dcery chtěl mít vojandu. A tak si Sonia na pomoc do kuchyně pozve „vojína“, kterým je ve skutečnosti její kamarád. Sonia ve svůj hostitelský den žádné diety neřeší – chystá plněné žampiony, plněná rajčata nebo třeba žebírka. A v rámci zábavy se půjde na střelnici. Sonia vyzve hosty, aby si vzali i odpovídající outfity.

Čtvrteční soutěžní menu dostane na starost moderátorka a koučka Štěpánka Decastelo. Její dokonalé vlasy nejde přehlédnout. Štěpánka je klasická požitkářka, co má ráda život – hlavně ten svůj. Žije sama se svým sedmiletým synem. Je samoživitelka a vášnivá motorkářka, jachtařka a výletnice. Štěpánka menu pojmenuje tajemně a slibuje v něm oblíbené domácí dobroty. Svým hostům pak bude podávat palačinky, tapas, placaté kuře s nádivkou a ovocné knedlíky. A jako zábavu připraví ukázku svého masérského umění. Masáž jediného muže týdne, Petra Vojnara, se ale trochu zvrhne, když se k ní přidají i ostatní děvčata. Chudák Petr zažije tak trochu muka.

Páteční vaření si vezme na starost dýdžejka Andrea Pomeje. Jejím velkým koníčkem je hudba. Má ráda cestování a jízdu na koni. A také Thajsko a thajskou kuchyni, kterou samozřejmě připraví. Andrea překvapí množstvím neobvyklých surovin, které do jídla přidává. Je vidět, že thajskou kuchyni vaří opravdu dobře a vyzná se v ní. Podaří se jí ale vyladit pálivost tak akorát? Pomůže jí s tím její přítel Petr. A jak si Andrea poradí s karambolem, který si sama připraví, když svým poprsím zvrhne nalité skleničky s přípitkem? Andrea si ze sebe naštěstí umí udělat legraci a situaci rychle dokáže zachránit. A jako zábava přijde kouzelník. Richard Nedvěd. A to teprve bude dokonalá zábava.

Témata: Prostřeno Petr Vojnar Dominika Mesarošová Andrea Pomeje