Hana Zagorová, Štefan Margita i Michal David: Do archivu nás pustil i slavný hitmaker!

Michal David a Hana Zagorová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. září 2022 11:21

V pátek uplynul týden od nečekaného úmrtí Hany Zagorové. Po jejím odchodu na ni mnozí její kolegové vzpomínají, a to nejen slovně. Michal David třeba zveřejnil společnou fotografii se zpěvačkou i jejím manželem Štefanem Margitou.

Právě vdovec Margita již potěšil příznivce své ženy, když zveřejnil několik dosud nezveřejněných fotografií. Nás, kteří se považujeme za fanoušky, následně pustil do archivu také Michal David.

Slavný hitmaker v pátek pověsil na svůj instagramový profil snímek, na kterém je kromě něj, Zagorové a Margity také další slavný pár, Ladislav Štaidl a Iveta Bartošová. "25 let stará vzpomínka. Letí to… Moc rychle," poznamenal.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Michal_David_oficialni (@michal_david_oficialni)

David pochopitelně zavzpomínal na zesnulou zpěvačku už v den jejího odchodu. "Hanička byla úžasná žena, byla to skvělá kamarádka, výborná zpěvačka, velká profesionálka," konstatoval.

"Jsem moc rád, že jsem měl tu čest s ní spolupracovat, že jsem ji mohl napsat pár písniček. Nazpívali jsme si spolu duet, napsal jsem ústřední píseň pro její televizní pořad Sama Doma a taky jsem jí napsal duet se Štefíčkem... Bude nám moc chybět," dodal zpěvák a skladatel.

Témata: Michal David Hana Zagorová štefan margita