Válka mezi Karlem Šípem a Jaroslavem Uhlířem! Co se mezi nimi stalo?

Šíp, Karel 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. června 2018 20:40

Ačkoliv je dnes po boku hudebníka Jaroslava Uhlíře nejvíce vidět Zdeněk Svěrák, nebylo tomu vždy tak. Uhlíř dříve tvořil nerozlučné duo s moderátorem Karlem Šípem, tomu už je ale konec. Co se mezi nimi stalo?

Byli hvězdami televizní zábavy. Duo Jaroslav Uhlíř a Karel Šíp dokázali bavit celý národ, pak se ale jejich cesty rozdělili. Co za tím stojí?

Podle magazínu Sedmička především rozdílné povahy obou mužů. „Zatímco Karel byl vždy spíš mediální exhibicionista a chtěl lidi bavit, Jarda je víc introvert, který chtěl dělat muziku. Nikdy nechtěl být součástí zábavné dvojice,“ řekl magazínu zdroj z prostředí obou komiků.

„Několik let to sice toleroval, protože mu to přineslo slávu a peníze, ale když zestárnul, už v tom nechtěl pokračovat. Pak se hádali kvůli rozdílným názorům na společné projekty, vystoupení a podobně," dodal.

Uhlíř ale prý jen těžko nese, že si ho lidé pletou se Šípem. „Tak to u těch uměleckých dvojic občas bývá, podobně jako si lidi jmény pletli Hložka s Kotvaldem, tak i Uhlířovi občas řeknou pane Šípe a on je na to už alergický. Hodně ho to štve," dodal jejich známý.

Sám Šíp tuto minulost moc komentovat nechce. „My jsme se každý vydali svou profesní cestou a tak to už asi i zůstane. Více k tomu asi nemám, co bych řekl," řekl magazínu.

Témata: Karel Šíp Jaroslav Uhlíř