Pavel Nedvěd slaví padesátiny ve stínu videa z bujarého večírku!

Dara Rolins zveřejnila první zamilované fotky s Pavlem Nedvědem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. srpna 2022 11:22

Tak trochu ve stínu skandálu s únikem videa z bujarého večírku slaví Pavel Nedvěd dnešní kulaté 50. narozeniny. Gratulace přesto přicházejí ze všech stran. I my přejeme všechno nejlepší!

Nedvědovi už na sociálních sítích popřála například česká fotbalová reprezentace, jejímž kapitánem byl, pražská Sparta, z níž se odrazil k velké fotbalové kariéře, a především turínský Juventus, jemuž zůstává věrný i poté, co pověsil kopačky na hřebík.

Čeká se naopak na přání od jeho nynější partnerky Dary Rolins. Slovenská zpěvačka si možná dává na čas i kvůli videu, které se včera objevilo na sociálních sítích. Veřejně přitom prohlásila, že jde o věc z minulosti, kterou se nehodlá zabývat.

Nedvěd je jedním ze dvou českých fotbalistů, kteří získali Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu Evropy. Stalo se tak v roce 2003, kdy již působil v turínském Juventusu. V zahraničí si ještě zahrál za římské Lazio, v Česku si připsal starty za pražské kluby Spartu a Duklu.

V reprezentaci nastoupil do 91 utkání a vstřelil 18 branek. S národním týmem má dvě medaile z mistrovství Evropy, zahrál si i na světovém šampionátu v roce 2006. 

Témata: Pavel Nedvěd