Olga Lounová není jediná. Kdo ještě oznámil těhotenství videoklipem?

Olga Lounová 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. srpna 2022 15:26

Zpěvačka Olga Lounová dnes oznámila radostnou novinu. Skrze nový videoklip prozradila, že je těhotná. Není však první, kdo tuto skvělou novinu oznámil právě tímto způsobem.

Lounová ve videoklipu k písni Patříme k sobě oznámila veřejnosti radostnou novinu! S digitálním těhotenským testem v ruce všem sdělila, že je těhotná.

Ve videoklipu se objevil i ultrazvuk miminka a záběry z odhalení pohlaví, které jsou ale černobílé. Ačkoliv jde o chytrý tah, samotný nápad s oznámením těhotenství skrze klip není úplně nový.

Prakticky stejnou formou oznámila těhotenství před třemi lety Ewa Farn. Zpěvačka videoklipem k písni Ta o nás oznámila, že očekává prvního potomka, když na sociálních sítích zveřejnila píseň, která původně vznikla jen pro soukromé účely.

"Tato písnička vlastně nikdy neměla být představena veřejnosti. Vznikla před víc než rokem a půl jako vyprávění o nás, určené pouze pro hosty na naší svatbu. Byli jsme si jistí, že je příliš soukromá na to aby šla ven, patříme totiž spíš k těm, kteří si soukromí váží a střeží," zdůraznila tehdy zpěvačka, které se v září 2017 provdala za kytaristu Martina Chobota.

Klip k písni je vytvořen ze záběrů z dětství obou manželů, Ewa i Martin v ní zpívají o tom, jak se dostali k hudbě a jak se do sebe zamilovali. Na konci klipu ovšem Ewa všem vyrazila dech – ukázala svoje těhotenské bříško!

Podobný koncept oznámení se dostal i do zahraničí. Kupříkladu zpěvačka Katy Perry také stejným způsobem oznámila před dvěma lety, že je v očekávání.

Témata: Olga Lounová Ewa Farna