Zemřela Hana Zagorová (✝75): Štefan Margita promluvil! Popsal, co po její smrti prožívá!

Hana Zagorová a Štefan Margita 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. srpna 2022 18:37

Zpěvák Štefan Margita se na sociální síti svěřil se svými pocity, které zažívá poté, co zemřela jeho milovaná žena Hana Zagorová.

Ještě odpoledne zpěvák nebyl schopen slova, teď však sebral dostatek síly na to, aby na Instagramu popsal, jaké pocity se mu honí hlavou. A zřejmě nikoho nepřekvapí, že jsou plné smutku a beznaděje. 

"Hani, lásko moje jediná. Děkuju ti za třicet krásných zamilovaných let! Na dnešní 11. hodinu už však nikdy nezapomenu. Strach, úplná beznaděj, že jsem tě navždy ztratil, a že už nejsi a nebudeš. Návrat do prázdného bytu mě drásá. Koukám na tvé věci a každý krok mi tě tu připomíná. Miluju tě a navždy budu! Tvůj Štefan," napsal zpěvák.

Zveřejnil také černobílou fotografii, na níž jsou oba spolu na dovolené na pláži. O poznání smutněji pak vypadá Instagram Zagorové. Její poslední příspěvek je rovněž jejich společná fotografie a tři týdny starý vzkaz, kde přeje svému muži všechno nejlepší k narozeninám. 

Zagorová zemřela ve věku 75 let. Zpěvačku dlouhodobě provázely zdravotní problémy. Její stav se začal zhoršovat poté, co v září 2020 dostala koronavirus s velmi těžkým průběhem. Kvůli únavě a oslabení organismu od srpna minulého roku zrušila své pracovní závazky.

Zagorová patřila už od druhé poloviny 60. let k nejvýraznějším postavám tuzemské popové scény. Uplatnila se nejen svým charakteristickým hlasem, ale také jako textařka, herečka a moderátorka.

Za svoji kariéru nazpívala Zagorová téměř 900 písní, působila v několika souborech a v divadlech Apollo a Semafor. Pak pro ni Karel Vágner sestavil na přelomu let 1972/1973 doprovodný orchestr. Vystupovala s Michalem Prokopem, Petrem Rezkem, Petrem Kotvaldem a Stanislavem Hložkem.

Témata: štefan margita Hana Zagorová