Pavla Tomicová: Důvod, proč ji manžel Ondřej Malý opustil, odhalen!

Pavla Tomicová a Ondřej Malý 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. srpna 2022 9:13

Jak stars24.cz informoval v pondělí, herečku Pavlu Tomicovou zřejmě čeká rozvod. Manžel Ondřej Malý ji totiž opustil, a nyní začíná vyplouvat na povrch proč.

Herečka Pavla Tomicová byla v posledních dnech vyzdvihována především za to, jak se jí daří zhubnout. Pravý důvod, díky kterému ztrácela na váze, je ale zřejmě mnohem horší, než se na první pohled mohlo zdát. Měl ji totiž opustit manžel.

Po 19 letech manželství měl od herečky odejít herec Ondřej Malý, a to už v prosinci loňského roku. Stát se tak mělo poté, co na manžele přišla v září minulého roku krize. Proč? Podle všeho za tím stojí jiná žena.

Podle serveru Blesk.cz si našel o dost mladší herečku Kristýnu Kociánovou! A navíc jí měl údajně dokonce udělat i dítě. "Našel si o dost mladší herečku Kristýnu Kociánovou, které navíc udělal miminko! To se narodí už co nevidět, jak dokazují fotografie!" píše server.

Získal totiž snímek Malého s Kociánovou, jak spolu vycházejí z pražského bytu, v němž údajně oba žijí. Ona má na sobě dlouhé volné šaty, pod kterými se rýsuje těhotenské bříško.

Není tedy vůbec divu, že se herečka ztrácí před očima. Přitom ještě na filmovém festivalu v Karlových Varech před několika týdny tvrdila, že hubne. Podle svých slov už delší dobu, až v létě se to ale projevilo.

Podle spekulací ale za úbytkem váhy stojí právě stres z rozvodu. Herečka totiž zhubla 35 kilogramů, což je poměrně hodně. Nikdy ale neprozradila, jaký na to má recept. 

Není proto divu, že Tomicová byla na filmovém festivalu téměř k nepoznání. Ostatně právě ve Varech se začaly rodit spekulace, co se mezi herečkou a jejím manželem stalo.

Jako jedna z mála se tam totiž ukázala bez něj, což na událostech podobného formátu nebývá zvykem. Tomicová tvrdila, že její manžel dorazit nemohl, protože měl pracovní povinnosti, přitom tam přijela představit nový film, v němž má hlavní roli. 

Témata: Pavla Tomicová