Alžběta Kolečkářová: Hvězda Superstar se tulila k muzikálovému krasavci!

Alžběta Kolečkářová 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. srpna 2022 20:40

Zpěvačka Alžběta Kolečkářová to před nedávnem dala dohromady s muzikálovým hercem a zpěvákem Ondřejem Báborem. Společně si užívali zamilované pohledy a vášnivé doteky. Šlo však jen o natáčení nového videoklipu k letní písni Pojď mě k nebi vzít. Tu pro zpěvačku napsal producent a úspěšný skladatel filmové hudby René Rypar. Sama Alžběta si píseň otextovala.

"Pojď mě k nebi vzít, to je letní písnička o naději, kterou nám dává láska. O naději v lepší život, když jsme s lidmi, které máme rádi a kteří jsou tu pro nás. Zároveň o přítomnosti. Každý z nás tady má svou spřízněnou duši, jen je třeba otevřít oči a srdce," prozradila Alžběta, která ve videoklipu vypadá zatraceně sexy. Po narození druhého syna Lennyho zhubla přes 20 kilo a snaží se udržet si štíhlou postavu pravidelným pohybem a zdravým stravováním.

"Celou dobu jsem do mého klipu hledala pořádného chlapa, vousatého a vlasatého, žádného holobrádka. A když jsem narazila na Ondru Bábora, jako první mě zkrátka napadlo slovo "chlap". I když bylo během natáčení nesnesitelné vedro a začala nám kolabovat veškerá technika, s Ondrou jsme si celý den skvěle užili a byla spousta zábavy. Nejhorší bylo viset ze skály, která byla rozpálená tak, že by se na ní dalo usmažit vajíčko. Ale jistil mě můj chrabrý viking Ondra" dodala s úsměvem Alžběta.

"Ano, roli zachránce jsem si moc užíval protože většinou hraji záporáky, kdežto v Alžbětině klipu konečně sympaťáka. Natáčení bylo velice příjemné z toho důvodu, že se sešla opravdu skvělá parta lidí. Konkrétně já jsem vedro snášel celkem dobře, protože moc rád saunuji, takže jsem měl saunu vlastně gratis," uvedl se smíchem Ondřej.

Videoklip k písni Pojď mě k nebi vzít, který vznikl na námět filmového režiséra F. A. Brabce, spatří světlo světa už 21. srpna. Natáčení se ujal tým kameramanky Niny Ščamborové, která je žákyní legendárního filmového tvůrce.

Témata: Alžběta Kolečkářová