Gott poprvé promluvil o obrovských bolestech: Toužím už po jediném!

Karel Gott 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. června 2018 11:03

Český slavík Karel Gott má na nemoci ohromnou smůlu. Poté, co se popral s rakovinou, jej skolily silné virózy. Nyní poprvé promluvil o svých útrpných bolestech.

Karel Gott byl během jara v nemocnici častěji, než leckdo za celý život. Kvůli silným virózám musel být dokonce hospitalizován, což se neobešlo bez bolestí.

Nyní je sice zdráv, ale uvědomuje si, že zdraví je křehký pojem. "Vlastně to jediné, po čem opravdu toužím, je zbavit se zdravotních problémů, které mě v poslední době nepříjemně zaskočily...“ řekl podle Blesku na křtu svého alba Ta pravá.

"To ostatní, co se v mém životě odehrává, je už – vedle zdravotních problémů z poslední doby – vlastně spjaté výhradně s mou pěveckou kariérou,“ dodal Gott.

Vrátil se ale i k problémům, které mu způsobila rakovina mízních uzlin. "Když jsem byl potom z nejhoršího venku, následovalo delší léčení a už jsem ani nepočítal s tím, že bych se k natáčení vrátil. Moc jsem totiž nevěřil tomu, že by to ještě šlo," svěřil se podle Blesku Gott.

Podle svých slov se tím ale ani nezabýval, protože myšlenky měl někde úplně jinde. "Ale když jsem na tom byl zdravotně mnohem líp, uspořádal jsem pár menších vystoupení. A během nich jsem ke svému příjemnému překvapení zjistil, že to jde!“ dodal.

Témata: Karel Gott