Monika Štiková zve fanoušky k sobě domů! Rozhodně to ale není zadarmo!

Monika Štiková 6

Autor: Lelková, stars24.cz

8. června 2018 14:50

Monika Štiková (45) klesla na samé dno. Její poslední výstřelek, kdy fanoušky zvala k sobě domů na společně strávený den, nebyl moc úspěšný. Alespoň tedy podle reakcí fanoušků! Nabídka to je totiž lákavá, ale za pořádnou sumu peněz!

Kdo by chtěl s touto dámou, jež každý týden řve na své příbuzné v reality show Štiky, zažít musí si připravit nemalý peníz. Otázkou ale je, kdo by toto chtěl!

„Novinka, přátelé. Konečně jsem se rozhodla na základě vašich přání pořádat Den se Štičkami. Zahrnoval by welcome drink, společné vaření a oběd, bowling s dárečkem pro vítěze, společné focení a jako dáreček společné fotky v rámečku s podpisem a věnováním,“ oznámila Štiková. Také dodala, že toto dobrodružství na jeden den, vyjde zájemce na 3 tisíce korun. „Nepřijdete, nezažijete,“ dodala Monika. Avšak příznivci se přeci jenom našli, jelikož na toto setkání je nutné, si to dopředu zarezervovat.

Většině lidí se ale takováto komedie nelíbí. Jeden z fanoušků jí to dal na sociální síti najevo.„Kdybyste raději už někam zalezla, všichni slušní lidé z vás mají pouze legraci. Jste trapná a nechutná. Fuj, babo,“ vzkázal Monice jeden z uživatelů sociální sítě. A mají pravdu! Většina, mnohem významnějších hvězd pořádá setkání se svými fanoušky bez nároku na honorář, a ještě jim jdou vstříc. Monika by se měla probrat zpátky do reality!

Témata: Monika Štiková TV Prima reality show