Bohuš Matuš kvůli intimní televizní show přišel o kšeft! Jak se mu daří dnes?

Matuš, Bohuš 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. srpna 2022 18:55

Intimní poradna, kde Bohuš Matuš s Lucií odpovídali na dotazy diváků, zřejmě neměla na zpěvákovu kariéru nejlepší vliv. Přišel totiž díky ni o vystoupení. Na nedostatek peněz si ale zřejmě přesto stěžovat nemůže.

Jak na sebe zpěvák prozradil, užívá si sice své malé dcery, zároveň má ale strašně moc vystoupení. "Zatím se mi to v pohodě daří skloubit dohromady. Ale je to lepší než dřív," prozradil pro extra.cz Matuš.

Podle svých slov má také mnohem víc vystoupení. "Platí víc a je toho určitě dvakrát tolik než před covidem," dodal s tím, že mu možná pomohl i jeho pořad s Lucií. Přesto měl i negativní vliv, jak dříve přiznal. 

"Bohužel mi kvůli tomu zrušili už jedno vystoupení, přišel jsem kvůli tomu o peníze. Úplně to nechápu. Vždyť jsem tam neříkal nic špatného. Dokonce mi volají i různí lidé a říkají, že jsem tam byl vtipný," uvedl před nějakou dobou. 

Všeobecné pozdvižení tehdy vyvolala debata o dřevěné hračce do postele, kterou jeden kutil vyřezal pro svou ženu. Něco takového se ale obecně nedoporučuje, pochopitelně z důvodu rizika zanesení třísky.

Témata: Bohuš Matuš