Domenico Martucci se zasnoubil! Kdo se stane hraběnkou po Bartošové?

Martucci, Domenico 11

Autor: Lelková, stars24.cz

8. června 2018 9:36

Nedávno teprve slavili roční výročí vztahu a už se budou brát! Italský hrabě Domenico Martucci (41) požádal o roku svou mladší partnerku Nikolu Vrbovou. Bývalý milenec zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) je zamilovaný až po uši!

Domenico Martucci přivedl svou snoubenku Nikolu na otevření nového butiku s kabelkami, kde se oba pochlubili novinkou na jejím prstě. Mladá profesorka ekonomie zde hrdě nosila zásnubní prsten, který ráda ukázala fotografům.

Martucci se s blondýnou dal dohromady minulý rok v květnu a přesně po roce se k sobě nastěhovali a stihli se i zasnoubit. Nikola mezitím dostudovala Vysokou školu ekonomickou a stala se profesorkou ekonomie na Anglo-německé obchodní akademii.

Zásnuby ohlásili na Facebooku 1.června. Po románku s Ivetou Bartošovou, který Martucciho proslavil se tak vrhá do chomoutu s další blondýnou. Po tragické smrti Bartošové jich vystřídal ještě několik, jednu si chtěl dokonce vzít také za ženu, ale vztah nakonec nevydržel a k svatbě ani nedošlo. Budeme tedy přát, aby se to tentokrát povedlo!

Témata: Domenico Martucci svatba Itálie