Gelemová leží Slováčkovi u nohou? Tuhle bizarní fotku z jejich společné dovolené musíte vidět!

Lucie Gelemová a Felix Slováček

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. června 2018 12:31

Milenecká dvojice Felix Slováček a Lucie Gelemová se na sociálních sítích ráda chlubí společnými fotkami. Jedna z nich ale vyvolala pořádný rozruch.

Gelemová se pochlubila fotkou, na které Felixovi doslova klečí u nohou. Slováček na sobě má jen plavky, ponožky a tenisky, Gelemová jen plavky!

Tuto fotografii jsem "organizovala" já a povedla se ?. Povedl se i Felixův narozeninový koncert?, který jsem ovšem ne(spolu)organizovala. Poděkování patří pořádající agentuře SVJ a především panu Zdenku Jansovi?. Zdravíme z Kréty? ??#felixslovacek #jeveskvěléformě #top #frajer #koncert #narozeniny #hybernia #organizace #agentura #kreta #krasa #moře #slunce #my #jenámspoludobře #luciegelemova #všejejinak #ahoj #

Příspěvek sdílený Lucie Gelemová (@luciegelemova), Čen 6, 2018 v 12:58 PDT

„Tuto fotografii jsem "organizovala" já a povedla se,“ pochvaluje si na Instagramu Lucie Gelemová, která si s Felixem Slováčkem právě užívá chvíle volna v teple. „Zdravíme z Kréty,“ vzkázala.

Pár slovy se také ještě vrátila k Slováčkově oslavě 75. narozenin. „Povedl se i Felixův narozeninový koncert, který jsem ovšem ne(spolu)organizovala,“ poopravila informace, které se objevily v médiích

Jenže na sociálních sítích je snímek spíše terčem posměchu! „Pořád koukám z okna, jestli není konec světa.“ okomentoval snímek bulvárník Pavel Novotný. „Je to fotka bez hranic,“ vysmál se páru Slováček-Gelemová Novotný.

Témata: Felix Slováček Lucie Gelemová sociální sítě