Jak to je v rodině Ondřeje Brzobohatého? Za vše prý může Koptík!

Ondřej Brzobohatý 11

Autor: Lelková, stars24.cz

7. června 2018 13:23

V rodině zesnulého herce Radoslava Brzobohatého (†79) to tak trochu skřípe! Kvůli lásce Hany Gregorové (65) k mladšímu Ondřejovi Koptíkovi (33) se s ní přestal bavit její syn Ondřej i dcera Radana.

Láska k mladšímu zajíčkovi se Haně Gregorové, se kterým se již v minulosti rozešla a vzápětí ho vzala zpět na milost, příliš nevyplatí. I když jejich láska od druhého pokusu jen kvete, rodina ji odstřihla!

Po odvykací léčbě na drogách Koptík seká latinu, dokonce by se dalo napsat, že „láska hory přenesla.“ Ovšem návratem k milenci na oblíbenou herečku zanevřel zbytek rodiny. Po skandálech, co Koptík předvedl během jejich rozchodu, mu prostě už nevěří. Skládání pornobásní a sdílení soukromých fotek, nebyla nejlepší volba.

„Ondřej ani Rola se s matkou nebaví. Je mezi nimi absolutní vztahové ticho. Neválčí ani matce Koptíka nerozmlouvají, ale prostě nekomunikují. To už pár měsíců trvá. Stydí se za to, že se ke Koptíkovi vrátila, a nejraději by byli, kdyby ho pustila k vodě a byla sama nebo si našla nějakého solventního muže. Prostě s její láskou nesouhlasí,“ prozradil zdroj serveru Extra.cz.

Vztahy jsou v rodině Brzobohatých velmi napjaté. Možná ale potomkům Gregorové někdy dojde, že láska je nevyzpytatelná a když jejich matka někoho miluje, měli by jí to dopřát. Koptík se sice nezdá jako nejserióznější muž, ale určitě s ním má o zábavu a dobrodružství postaráno.

Témata: Hana Gregorová Ondřej Koptík Ondřej Brzobohatý Radoslav Brzobohatý