Dominika Gottová se snaží: Probudí v sobě vlohy po tátovi?

Dominika Gottová ve videoklipu k písni. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. července 2022 11:21

Karel Gott byl fenomenální zpěvák, takže k hudbě mají blízko i některé z jeho dcer. Všechny ale rozhodně nejeví až takový talent, i když se snaží vlohy po slavném tátovi v sobě probudit. V poslední době se o to pokouší i Dominika Gottová.

Stále se čeká, že ve stopách Karla Gotta se z jeho dcer vydá Charlotte, která s tatínkem nazpívala veleúspěšný duet Srdce nehasnou. Jenže nedávno začala s hudbou koketovat i nejstarší z dcer.

Už před půl rokem lidem představila píseň Pro Tebe, kterou nahrála s Gabrielem Grillottim. Skladba je u lidí poměrně úspěšná, na YouTube má aktuálně přes čtvrt milionu zhlédnutí.

Možná i proto se Dominika Gottová rozhodla s ní úspěch zopakovat i v zahraničí. Dobře si totiž pamatuje na doby, kdy v cizině vystupoval její otec. Vznikla tak verze nazvaná Für Dich. 

"Rozhodli jsme se k jejímu natočení proto, že tatínek byl velmi populární i v německy mluvících zemích a rádi bychom tedy tuto píseň představili i jeho fanouškům v Německu, Rakousku či Švýcarsku," vysvětlila webu super.cz.

Témata: Dominika Gottová