Markéta Konvičková o druhém dítěti: Zpěvačka prozradila, co říkají lékaři!

Markéta Konvičková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. července 2022 10:39

Brzy to budou dva roky, co je Markéta Konvičková maminkou, tak trochu osudu navzdory. A známá zpěvačka by se mu ráda vzepřela alespoň ještě jednou. Prozradila to, když s fanoušky řešila druhé dítě.

Její dcera Amálka oslaví po prázdninách druhé narozeniny, není přitom žádným tajemstvím, že cesta holčičky na svět byla komplikovaná. Zpěvačka to ostatně v jednom z červencových instagramových příspěvků připomněla.

"Když jsem se před 3 lety probudila z narkózy po operaci vaječníku, svátek slavila Libuše a Amálie. Libuška byla moje prababička a strávila jsem s ní dětství. Ten den jsem se zařekla, že jestli bůh dá a já budu mít někdy dceru, bude to Amálie," napsala.

Konvičková v uplynulých dnech odpovídala na dotazy fanoušků a přiznala, že malá je vzhledem k okolnostem zázrak. "Vždycky jsem věděla, že budu mít dceru. Ale že bude tak úžasná, o tom se mi ani nesnilo," prořekla se.

Někdejší účastnice SuperStar věří, že dojde i na druhé dítě, ačkoliv odborníci jsou skeptičtí. "Lékaři tvrdí, že ne, ale já věřím na zázraky," konstatovala. 

Témata: Markéta Konvičková