Muselo to ven! Tohle v sobě dusila hvězdná Eva Burešová

Eva Burešová ukázala nový účes. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. července 2022 14:35

Eva Burešová se v posledních letech stala televizní hvězdou první kategorie, ale zdá se, že někteří lidé jí úspěch nemohou odpustit. Především těm adresovala herečka a zpěvačka obsáhlý instagramový příspěvek.

Burešová příspěvek začala slovy, že chce říct pár věcí. Především lidem sdělila, že o neustálou pozornost nestojí. "Věřte mi, že ani já nejsem nadšená, že na vás skáču z každého rohu," napsala s tím, že zájem médií o její osobu se jí rozhodně nelíbí úplně ve všech případech.

Fanoušky proto nepřímo vyzvala, aby ji sledovali na sociálních sítích, kde je podle svých slov už mnoho let maximálně autentická. Pak měla potřebu se vyjádřit ke své profesní kariéře a kritice, kterou často slýchá nebo čte.

"Ano, všichni jsme začali z nuly a měli jsme možnost s tím něco udělat. Tak jako já. Od dětství. Mám za sebou hromadu práce, která vidět je, když ji člověk vidět chce. Nikdy jsem neudělala nic špatného. Vždy jsem dělala jen svou práci, která mě živí a ostatní vždy měli možnost ji buď sledovat, nebo ne. Ale lynčovat člověka za každý jeho krok, byť vůbec není špatný, je už pro mě opravdu nepochopitelné," svěřila se herečka a zpěvačka.

Následně se pozastavila u své hudební tvorby, přičemž upozornila, že její hudba lidi baví, o čemž svědčí vyprodané koncerty. "Já nikdy neříkala, že naši hudbu děláme jediní dobře a vše ostatní je zle. Zpívám to, co se mi líbí, točím klipy, jaké se mi líbí," ozřejmila.

Na závěr se Burešová dostala k osobnímu životu a podotkla, že by si hlavně přála mít klid. Jelikož s partnerem Přemkem Forejtem čekají miminko, je to pochopitelné. 

Témata: Eva Burešová