Ivana Gottová terčem kritiky? Vondráčková se nečekaně ozvala!

Ivana Gottová ukázala fanouškům obálku připravované knihy. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. července 2022 15:59

Roli Ivany Gottové nevnímají všichni úplně pozitivně, stačí zmínit zpěvákovu nejstarší dceru Dominiku. Nyní si na vdovu postěžovala i Helena Vondráčková. Co ji zklamalo?

Vondráčková chyběla na červnových vzpomínkových koncertech, za jeden z důvodů označila dokument Karel. Podle svých slov poskytla Gottové pro film unikátní záběry z Ria de Janeira. 

"Věděla jsem, že se tam dělal záznam a podařilo se mi ho získat. Ivanka mě poprosila, zdali může pár záběrů použít do dokumentu Karel, na což jsem řekla, že ano," prozradila webu cas.sk. 

Výsledek si slavná zpěvačka představovala jinak. "Některé záběry sice použila, ale moje maličkost tam nebyla ani sekundu. V celém dokumentu byli různí lidé, kteří se okolo Karla vyskytovali, a na mě se jaksi zapomnělo," uvedla a poznamenala, že mohlo jít o záměr.

"Každopádně mě mrzelo, že po všech těch úspěších, které jsme měli s Karlem společně, množství koncertů, vystoupení, Carnegie Hall a podobně, se mi v dokumentu nedostala ani sekunda z těchto společných chvil. Bylo mi to velmi líto," dodala Vondráčková.

Témata: Ivana Gottová Helena Vondráčková