Radka Třeštíková jako další terč Zuzany Bubílkové! Tuhle reakci ale asi nikdo nečekal!

Radka Třeštíková 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. července 2022 19:36

Zuzana Bubílková vnáší do našich srdcí humor už notnou dávku let. Tentokrát se rozhodla vzít si na paškál nikoliv politiky, jako tomu bylo v minulosti, ale slavní osobnosti. Možná ale trochu přestřelila!

Zuzana Bubílková na sebe před nedávnem strhla pozornost, když se pobavila na účet účet Dády Patrasové. "Po běhu mám žízeň jako Dáda," napsala na sociální síť. A svým nenuceným humorem sklidila, aspoň u části veřejnosti, ovace.

Novým terčem moderátorky se stala Radka Třeštíková, která způsobila pozdvižení na zahajovacím ceremoniálu karlovarského filmového festivalu. Její oděv sice přitáhl pozornost, na událost takového formátu se ale příliš nehodil.

To si Třeštíková ostatně sama uvědomila a za svůj outfit se také omluvila, pro Bubílkovou jde však o další terč, do kterého se mohla pustit. A náležitě toho využila.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Zuzana Bubilkova (@zuzanabubilkova)

Na sociální síti zveřejnila fotografii, na níž je oblečená relativně podobně. Dokonce i tetování si nakreslila podobné, jako má spisovatelka. Tam ale možná přestřelila.

"Tak nevím. Mám jít na pláž nebo na červený koberec? Už mi z toho na zámku v Třešťi Třešťí /nebo třeští? /hlava," napsala Bubílková poměrně výstižně k fotografii. Krátce na to se ale dočkala odpovědi, která úsměv ze rtů poměrně rychle vymaže. 

"Proč ne, Zuzano, pokud na to máte koule:) to tetování mám na sobě kvůli svému mrtvému tatínkovi, to jen pro info, kdybyste si ho chtěla příště znovu někam pro pobavení nakreslit," zareagovala Třeštíková.

Témata: Radka Třeštíková Zuzana Bubílková