Michaela Kuklová vyráží dech: Babička ji selektovala nápadníky, v 17 byla málem provdaná!

Michaela Kuklová 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. července 2022 8:41

Oblíbená česká herečka Michaela Kuklová šokovala své fanoušky. Svěřila se totiž, že ji rodiče chtěli provdat do Německa, a to v pouhých 17 letech. Jednoho z nápadníků dokonce osobně viděla.

"Naši mě chtěli provdat do západního Německa. Dali mi tam inzerát," šokovala herečka ve vysílání pořadu 7. pádů Honzy Dědka.

Dodala, že v Německu žila tátova maminka a dopisy na seznámení chodily k ní, ona z nich dělala selekci do Prahy je přeposílala. "Dostávala jsem hodně dopisů. O sedmnáctiletou studentku z Prahy byl zájem," vyráží dech.

Jednoho zájemce dokonce viděla osobně. "Pak jsem udělala selekci já a jednoho jsem svolila vidět. Přijel v Porsche," překvapuje herečka s tím, že jelikož vyrůstala v Německu, tak němčinu ovládá.

"Žili jsme tam čtyři roky, a když jsme se měli stěhovat zpět do Česka, řekli nám, že nám nebudou prodlužovat vízum a že když se nevrátíme, budeme utečenci. Zamkla jsem se v pokojíčku a museli pro mě lézt oknem, protože jsem odmítala nasednout do náklaďáku, který se vracel do Prahy. Pak nám na osm let vzali pasy,“ popisuje.

Témata: Michaela Kuklová