Johnny Depp v Praze: Kdo z Čechů si s ním zahraje?

Michal Pavlíček se po uvedení do Síně slávy dočkal ovace vestoje 5

Autor: ČTK

3. července 2022 20:22

Předskokanem koncertu bluesového a rockového kytaristy Jeffa Becka s Johnnym Deppem bude Michal Pavlíček, kytarista, který působil v kapelách Pražský výběr, Stromboli a BSP.

Michal Pavlíček bude 11. července v pražském O2 universu hostem koncertu bluesového a rockového kytaristy Jeffa Becka s Johnnym Deppem.

Pavlíčka známého mimo jiné ze skupin Pražský výběr, Stromboli a BSP, který se prosadil i jako sólový muzikant, doprovodí na baskytaru Martin Ivan, na klávesy Michal Nejtek a na bicí Michal Daněk.

Osminásobný držitel Grammy a člen rockové síně slávy Beck s hercem a muzikantem Deppem v roce 2020 nahráli skladbu Isolation, v červenci vydávají společné album.

Na konci května si Depp během čekání na verdikt poroty ve sledovaném soudním sporu s exmanželkou Amber Heardovou zahrál s Beckem na několika koncertech v Anglii včetně slavné Royal Albert Hall v Londýně.

Britského hudebníka Becka časopis Rolling Stone zařadil mezi stovku nejlepších kytaristů všech dob. Depp ho bude doprovázet během celého jeho evropského turné.

Témata: Johnny Depp Michal Pavlíček