Lucie Vondráčková plánuje velký návrat!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. července 2022 13:51

Lucie Vondráčková plánuje návrat na divadelní prkna. Před odletem do Kanady nebyl problém zpěvačku spatřit například v muzikálech, po návratu se ale zaměřila spíše na film a hudbu. To se má nyní změnit!

Vondráčková už je sice nějakou dobu zpátky v Česku, primárně se ale věnovala hudbě a filmu. Podle magazínu Sedmička však plánuje i velký návrat na divadelní prkna.

Stát by se tak mělo ještě letos, kdy by ji mohli diváci spatřit v obnoveném muzikálu Vánoční zázrak aneb Sliby se maj plnit o Vánocích. "První premiéra bude prvního listopadu a další premiéra bude prvního prosince," řekla.

Do divadla se prý rozhodla vrátit i kvůli svým synům. "Říkala jsem si, že už jsou kluci velký a že už se můžou přijít podívat i do divadla. Byla jsem s nima deset let doma, takže myslím, že to je tak akorát," svěřila se.

V létě se zatím plánuje věnovat práci, ale i dovolené. "Mám pocit, že na mě něco moji kluci vymyslí. Jinak bych ale měla pracovat, protože pro mě je dovolená, když se pracuje, takže já to mám tak malinko opačně," podotkla.

 

Témata: Lucie Vondráčková