Eva Burešová není jediná! Seriál ZOO opustí i další herci!

Eva Burešová (herečka) 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. července 2022 21:26

Oblíbený seriál televize Prima ZOO opustí hned několik herců. Eva Burešová končí kvůli těhotenství, není však jediná, kdo z obrazovek zmizí.

Už delší dobu je známo, že Eva Burešová coby jedna z hlavních představitelek seriálu v ZOO skončí. Spekuluje se o tom, zda to bude pouze dočasně nebo trvale, jisté ale je, že se na obrazovkách minimálně nějakou dobu neukáže.

Podle serveru aha.cz ale nebude jediná. Seriál prý opustí také Bob Klepl, který představuje ošetřovatele nosorožců, a rovněž i Natálie Halouzková coby Mína z infocentra. 

V jejím případě je po seriálovém rozchodu odchod z obrazovek nasnadě, a jistou úlevou bude i konec Evy Burešové, neboť její zápletka se seriálovým Petrem neboli Robertem Urbanem začíná působit komicky až trapně. Jaký osud čeká na Klepla zatím známo není.

V seriálu by se ale mělo objevit několik nových postav a například Burešovou nahradí její nově objevená sestra. V případě Sid bychom se pak měli dočkat zvratu, který podle serveru povede k dlouho odkládané lásce mezi ní a Haďákem.

Témata: Eva Burešová Bohumil Klepl