Michal David slavil v O2 areně kolosální úspěch: Vyprodáno a k tomu...!

Michal David 4

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

30. června 2022 20:50

Oblíbený zpěvák, hitmaker a hudební producent Michal David si ve dvou vyprodaných O2 arenách převzal multiplatinovou desku za prodej alba s názvem Michal David Funky, které vyšlo letos v červnu.

Na slavnostním koncertě, jenž byl zároveň oslavou předloňských šedesátých narozenin, se objevila i spousta hvězdných hostů. Nechyběla světově známá americká skupina Village People, česko-italští DaMiChi, skupina Verona, zpěvačka Lucie Vondřáčková nebo Djka Andrea Pomeje. Celý koncert moderoval Leoš Mareš.

Nová deska obsahuje dvacet nejoblíbenějších skladeb a dva bonusy. Své největší hity Michal David upravil do stylu funky: „Nový formát zvuku a aranží svých písniček jsem připravoval společně se dvěma romskými bratry, kteří si říkají MilkoBrothers. Zabalili jsme je do stylu funky a myslím si, že je to pro posluchače zajímavé. Představte si, že píseň Nonstop nebo Céčka hraje jako funky. Mám z toho dobrý pocit a myslím, že to lidi vzali,“ říká s úsměvem hitmaker.  

Překvapením pro fanoušky jsou dvě bonusové novinky. „Na CD jsou i dva bonusy s letním songem, Kde si včera bol nahraným v tandemu s kapelou Romstar Vyškov a Načo pojdem domov s MilkoBrothers,“ popsal nové album M. David.

Oblíbené hity ve funky stylu se objevily také ve velmi populární reklamě Penny Marketu, která doslova zlidověla a bude se objevovat v různých obměnách na televizních obrazovkách celý rok. CD je dostupné také na všech streamovacích platformách.

Témata: Michal David