Eva Burešová: S Forejtem jako partneři v životě i před kamerou!

Eva Burešová a Přemek Forejt. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. června 2022 9:58

Eva Burešová a Přemek Forejt už se nepochybně těší na miminko. Ještě než přijde na svět, stihli však společně natočit videoklip. Právě v těchto dnech se fanoušci páru dočkali první ukázky.

Burešová ji s nimi sdílela prostřednictvím svého instagramového profilu. Konkrétně se jedná o videoklip k písni Žena z oceli, o němž fanouškům poreferovala už před časem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Tehdy vystřihla životnímu partnerovi poklonu za to, že rád zkouší nové věci a jde do nich po hlavě, beze strachu a studu. "To je něco, co se od něj ráda učím," přiznala. 

"Natočila jsem už hromadu věcí a scén, ale stejně jsem dnes koukala s neskrývaným obdivem na svého partnera, který se před kamerou pohyboval jako obrovský profík, jako někdo, kdo vypadal, že vše, co dnes dělal, tolik náročných scén, dělal po několikáté v životě a s naprostou lehkostí," psala herečka a zpěvačka.

Dokonce prý měla pocit, že ona je na place poprvé. "Obdivuji ho denně a po dnešku ještě více. Bylo to neskutečné a vy se opravdu máte na co těšit," lákala příznivce.

Témata: Eva Burešová Přemek Forejt