Tohle nikdo nečekal! Růžová Dominika Myslivcová uklízela Prahu v oranžové vestě!

Dominika Myslivcová (česká Barbie) 10

Autor: Lelková, stars24.cz

3. června 2018 12:52

Zpěvačka, modelka, ale hlavně hvězda sociálních sítí Dominika Myslivcová (23) rozhodně žádný přestupek, za který by musela dělat veřejně prospěšné práce, neudělala! Prostě se rozhodla uklidit sama ulici, kterou tak moc miluje!

Ulice, kde byla k zastižení v oranžové vestě se samozřejmě jmenuje Pařížská. Dominika zde již utratila nemálo peněž, a asi už se nemohla dívat na ty špinavé chodníky! Přeci jenom, tato ulice je pokládána jako jedna z nejluxusnějších v celé České republice!

„Mé dnešní dopoledne bylo velmi záživné a luxusní. Sice jsem kvůli tomu propásla snídani v Savoy, ale zato Pařížská ulice je tak vymydlená, že by se dalo ze země jíst. Jo a buďte té lásky a nevyhazujte na zem ty vajgly! Kdo to má pak uklízet!“ Komentovala u své fotky na Instagramu. I když blondýna pochází z Ostravy, k Praze má velmi blízký vztah. Do pražského Karlína se přistěhovala už před dvěma lety. Byt, ve kterém pobývá má rozměry 4+kk s terasou, velkou šatnou a dvěma koupelnami.

Blogerka se rozhodně netají tím, že miluje luxus, a tak nedávno prozradila deníku Blesk, že její oblíbená místnost v bytě, což je šatna, vyšla na dva miliony! Celý interiér bytu si zařizovala sama. Pokoje jsou laděny do bílé a růžové barvy s třpytivými prvky.

Témata: Dominika Myslivcová (česká Barbie) Praha Milionáři