Veronika Žilková: Takhle Soukup komentoval její rozchod se Stropnickým!

Veronika Žilková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. června 2022 14:35

Zatímco Agáta Hanychová je už zase zadaná, její maminka Veronika Žilková zůstává po rozchodu s Martinem Stropnickým sama. Rozpad jejich vztahu okomentoval shodou okolností také Jaromír Soukup, současný partner Hanychové.

Asi těžko mohl Soukup tušit, že o pár měsíců později bude randit s dcerou známé herečky. V pořadu VIP svět každopádně před časem vyslovil svůj názor na rozpad jejího manželství s Martinem Stropnickým. Podle něj si to o rozchod už nějaký čas říkalo.

Miliardář upozornil především na jejich odloučení. Zatímco Stropnický zastupuje Česko na diplomatické misi v Izraeli, Žilková byla poslední dobou v rodné zemi. "Tohle nemohlo skončit dobře a neskončilo," poznamenal mediální magnát. 

Žilkové se tehdy zároveň zastal, protože si umí představit, jak náročné jsou tyto veřejně probíhající rozchody. Sám ostatně v minulosti žil s herečkou Kateřinou Brožovou.

Nyní už si Soukup hýčká Hanychovou, pravda o jejich vztahu vyšla na povrch o minulém víkendu. Tak uvidíme, zdali někdy dojde i na setkání s dalšími členy její rodiny. 

Témata: Veronika Žilková Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) Martin Stropnický