Soukup otevřeně: Agáta Hanychová i já máme právo na štěstí!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor) 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. června 2022 9:08

Vztah televizního magnáta Jaromíra Soukupa a modelky Agáty Hanychové je už několik dní ostře sledovaný médii i veřejností. Nyní se k němu na stránkách svého magazínu vyjádřil sám Soukup.

Soukup ve svém magazínu přiznává, že ačkoliv s novináři mluvit nechtěl, nakonec vyjádření poskytuje. Zhruba polovinu z něj ale tvoří nezajímavé self promo jeho vlastních médií.

"Já tedy nic potvrzovat nechci, ale "když to říkala Agáta", tedy když potvrdila náš vztah, odporovat nebudu. Protože já ženám, zejména svým ženám, v zásadě skoro nikdy neodporuju," napsal následně Soukup.

"Já jsem vlastně rád, že vás můj vztah s Agátou tak zajímá. To svědčí o tom, že vám nejsme lhostejní, a to je milé. Ale určitě je vám jasné, že se ode mne těžko dozvíte nějaké pikantnosti," dodal.

Podle svých slov věří, že jim s Agátou je jejich vztah přán a že novináři uznávají, že každý, včetně jich, má právo na kousek štěstí. "Víte, musel jsem se s vámi takhle otevřeně podělit už jen kvůli tomu, že za poslední dny asi není mediálně sledovanější události, než je vztah nás dvou," dodal.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) Agáta Hanychová