Veronika Žilková o rozpadu manželství: Stropnický hrál "dvojí hru" náramně!

Veronika Žilková a Martin Stropnický s dcerou Kordulou. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. června 2022 16:20 | Aktualizováno: 21. června 2022 21:35

Zatím se nezbavila potřeby řešit otázku, proč se jí před několika měsíci rozpadlo manželství. Veronika Žilková se stále zabývá tím, co vedlo k náhlému rozkolu mezi ní a Martinem Stropnickým. Co o něm prohlásila zatím naposledy?

Více pozornosti sice aktuálně poutá její dcera Agáta svým vztahem s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, nezapomnělo se však ani na rozpad hereččina manželství s Martinem Stropnickým.

Žilková v posledních dnech obnovila natáčení videí, v nichž předcvičuje svým fanynkám. Při té příležitosti přiznala, že kvůli nečekanému zvratu v osobním životě není úplně v pohodě. Snaží se prý přitom následovat radu své dcery, aby vydržela dva roky. 

Držitelka Českého lva se zároveň opřela do Stropnického a vyčetla sama sobě, že nepoznala jeho "dvojí hru". "To byla asi jeho životní role, protože zas tak dobrý herec není, ale tohle zahrál dobře, že tolik měsíců nám hrál tatínka a o Vánocích rozdával dárky,"  poznamenala dle serveru tn.cz. 

Podle jejích slov věděl už čtyři roky, že s ní nechce být. "To si pak říkám, jak je to možné, že já, učitelka herectví, jsem nepoznala, že je to falešná hra," konstatovala Žilková. 

Témata: Veronika Žilková Martin Stropnický