Karel Gott (†80): Mistrovy písně pro dva večery ožily! Co tomu říká vdova Ivana?

Karel Gott 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. června 2022 11:21

Více než dva a půl roku uplynulo od smrti Karla Gotta, než se v neděli konečně uskutečnil první z dlouho plánovaných vzpomínkových koncertů. Za jejich organizací stála především vdova Ivana. Jak nakonec celou akci zhodnotila?

Vystoupení se včera večer uskutečnilo v pražské O2 areně, dnes pro velký divácký zájem následuje ještě druhé. Ivana Gottová se už krátce po nedělním koncertu podělila o své dojmy na instagramu.

Z celého srdce především poděkovala fanouškům, kteří přišli na Gotta zavzpomínat. Dokonce prozradila, jak by slavný zpěvák podle jejího názoru show zhodnotil.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Karel Gott Agency (@karelgottagency)

"Věřím, že celý večer se zaujetím sledoval a tleskal spolu s vámi, diváky, všem svým báječným kolegyním a kolegům, a byl nadšený z té úžasné, nezapomenutelné atmosféry, kterou jste vy všichni vytvořili," poznamenala vdova.

Gottová dodala, že se těší i na dnešní repete. "A moc a moc děkuji nejen všem umělcům za perfektní výkony, ale také skvělému, super profesionálnímu týmu, který vše pečlivě a nádherně připravil!" dodala. 

Témata: Karel Gott Ivana Gottová