Byla Prachařová, bude Soukupová? Agáta Hanychová má nového partnera, znáte ho všichni!

Agáta Prachařová 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. června 2022 9:33

Modelce Agátě Hanychové se po rozchodu s Jakubem Prachařem nedaří najít si stabilní vztah. Naposledy se rozešla se slovenským chirurgem Andrejem, ačkoliv spolu nevydrželi ani rok. Nyní má nového partnera, a můžete hádat, kdo to je.

Podobně jako už dříve několikrát, ani nyní jí vztah se slovenským lékařem jí nevyšel. S chirurgem Andrejem Nikovem tvořili pár osm měsíců a dokonce spolu bydleli, přesto ani u něj štěstí nenašla. 

Od rozvodu s Jakubem Prachařem je to už několikátý vztah, který modelce nevyšel. Myslela si přitom například na makléře Zdeňka Turka, kameramana a fotografa Marka Niessnera, producenta Tomáše Sobolu, truhláře a účastníka Survivoru Adama Raitera nebo podnikatele Jana Loskota.

U nikoho z nich ale nenašla dlouhodobé štěstí. Že by se ale nyní karta obrátila? Na veřejnost nyní prosákla informace, že jejím novým partnerem je mediální magnát Jaromír Soukup.

"Ano, jsme spolu. Víc to komentovat nebudu. Můžu jen říct, že jsem opravdu šťastná," potvrdila modelka serveru super.cz, že oba opravdu tvoří pár.

Soukup měl v minulosti po boku několik známých žen, naposledy vedle něj stanula zpěvačka Tereza Mátlová, před ní herečka Kateřina Brožová. Vztah to přitom nebyl ideální a ukončit ho měla sama Brožová, protože prý nechtěla dál snášet jeho vliv.

Témata: Agáta Hanychová Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)