Patrik Bartošák: Táta ho udal policii! Měl na něj údajně zaútočit!

Patrik Bartošák

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. června 2022 20:18

Patrika Bartošáka vyšetřuje policie. Údajně měl napadnout svého tátu Dušana a nemělo se tak stát poprvé. 29letý gólman už v minulosti byl odsouzený za domácí násilí.

Reprezentační brankář Patrik Bartošák měl podle deníku Sport před svědky napadnout svého tátu Dušana. A to údajně tak, že skončil v pracovní neschopnosti.

"Byli jsme domluvení, že budeme hlídat vnuka, jel jsem pro něho. Než jsem tam jel, volal mi otec jeho ženy, že Patrik asi v něčem zase lítá, že mají strach. Jestli bych mu otcovsky nedomluvil. Snažil jsem se mu domluvit a dopadlo to tak, že mě chytnul pod krkem, vláčel mě celou chodbou a fláknul se mnou o protější sousedovy dveře," řekl Dušan serveru.

Mělo se tak stát proto, že Patrika upozornil, že má zodpovědnost za své dvě děti a za manželku, která je po nedávném císařském řezu a že by se podle toho měl chovat, a ne jako hulvát a pod vlivem návykových látek. 

"Bohužel to ale nebyl první případ napadení v rodině. Podle mého se problémů, kvůli kterým skončil v Třinci, nezbavil. Pro mě, jako pro tátu, je to hrozně těžká situace," dodal.

Dušan se proto obrátil na policii. Podle svých slov to takto řešit nechtěl, ale kdyby ho kryl, tak by se cítil zodpovědný za to, kdyby se někdy někomu stalo něco horšího. 

Fyzických napadení se totiž Bartošák podle táty dopustil už několikrát. "Když se vrátil z Ameriky po napadení své tehdejší přítelkyně, tak se mnou v lednu 2016 doma vysklil dveře," svěřil se a dodal, že napadl i jeho bratra a dokonce i své vlastní dva bratry.

Témata: Patrik Bartošák