Strach o Dádu! Patrasová nebyla pozvaná na Slováčkovu oslavu, pak se úplně přestala ozývat!

Dagmar Patrasová 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. června 2018 9:25

Felix Slováček tento týden oslavoval 75. narozeniny. Na seznamu pozvaných ale chyběla jeho manželka Dáda Patrasová (62). Vzhledem k tomu, že párty se odehrávala v režii Slováčkovy milenky Lucie Gelemové, to asi nebylo až takové překvapení. Jenže Dagmar se zřejmě pořádně naštvala a několik dní o sobě vůbec nedala vědět!

Na seznam pozvaných hostů Dádu Gelemová nenapsala a nepozval ji ani její manžel. A to se Patrasové vůbec nelíbilo! Čtyři dny měla vypnutý telefon. Její rodina už se o ni začala bát!

Herečce se nikdo nemohl dovolat už od pondělí. Vypověděl jí totiž službu mobil. Zprávy o ní tak neměly ani její děti. „O mámě nic nevím, má rozbitý telefon,“ řekla Blesku už v úterý dcera Anička (22).

To stejné ve čtvrtek novinářům řekl její bratr Felix junior (34). „Zajedu za ní, protože dovolat se jí skutečně nedá!“ slíbil syn Patrasové.

Jediný, kdo byl v klidu, byl Dádin manžel Felix Slováček. „Nevím, co se s ní děje! Nežiju s ní... A na koncert jsem pozval ty lidi, které jsem tam chtěl mít,“ nevrle odseknul novinářům na dotazy o své ženě.

Strachovat se začali i pořadatelé koncertů pro děti. Patrasová totiž bývá kolem Dne dětí pracovně velice vytížená. Ani oni se jí nemohli dovolat a tak jim nezbývalo než doufat, že dříve domluvené termíny platí.

Dáda se naštěstí v předvečer dne dětí ozvala. „Jsem v pořádku,“ napsala v SMSce, kterou poslal Blesku. Nic bližšího ale neprozradila.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček Felix Slováček mladší Anna Slováčková Lucie Gelemová