Štefan Margita napsal Haničce Zagorové dojemný vzkaz!

Hana Zagorová a Štefan Margita už jsou zdraví. 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. června 2022 17:36

Zpěvačka Hana Zagorová tráví poslední dny v nemocnici, rozhodně se ale nemusí bát, že by na ní její manžel Štefan Margita zapomněl. Nejen, že kvůli ní překopal svůj pracovní program, ale teď jí i veřejně vyznal lásku.

Jak už stars24.cz informoval, Hana Zagorová byla před několika dny odvezena do nemocnice poté, co upadla do bezvědomí. Štefan Margita jí zavolal záchranku a následně zrušil svůj program, například účinkování v opeře Káťa Kabanová v Národním divadle, aby se jí mohl věnovat.

Sám se také nechal slyšet, že si přál, aby doma oslavili 30. výročí svatby, které připadá na zítřejší den. To se ale bohužel nepovedlo a oslava podle jeho slov proběhne ve chvíli, kdy Hanku pustí lékaři domů.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Štefan Margita (@stefanmargita_official)

Přesto ale Margita nezahálel na sociální síti nechal pro svou ženu vzkaz. " Zítra je to přesně 30 let, co jsme si řekli své ano! Zlatíčko moje, děkuju za všechny ty nádherné chvíle a za každý den strávený po tvém boku. Jsi ten největší poklad, který jsem mohl od pána Boha dostat. Ať už jsi brzo doma a můžeme to společně oslavit. Miluju tě! Tvůj Štefan," napsal.

Přiložil také fotografii ze svatby, na které to oběma skutečně sluší. Snímek i vyznání ocenila například Dagmar Havlová, Lucie Borhyová nebo Martina Jandová.

Témata: štefan margita Hana Zagorová