Jaromír Jágr se vrhl do podnikání! Co prodává?

Jaromír Jágr 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. června 2022 13:38

Hvězdný hokejista Jaromír Jágr začal podnikat. Pod vlastní značkou JJ68 nabízí konopné oleje, potravinové doplňky, kosmetiku a další produkty.

 Motivací je pro něho možnost podílet se na výrobě. Padesátiletý hrající majitel extraligového Kladna připustil, že se novou cestou vydal i proto, aby zaplnil mezeru po hokeji, až se rozhodne ukončit kariéru.

"Když se zamyslím nad tím, kolik mi je let a jak dlouho ještě budu hrát, nic jiného mi nezbývá. Přemýšlím, nad tím, co tu mezeru vyplní. Napadlo mě udělat vlastní značku, abych mohl dělat něco, co by mě bavilo," řekl Jágr na tiskové konferenci v Praze.

"Pro mě bylo důležité, že jsem si ke všemu řekl: Můžeme ubrat, můžeme přidat, pomůže tohle, nebo nepomůže... Ta značka vznikla hlavně proto, abych si k tomu mohl strašně moc říct. Korigoval jsem si to k obrazu svému," řekl dvojnásobný vítěz Stanleyova poháru. "Mám tam své favority, které používám dnes a denně. Když to pomáhá mně, tak věřím, že by to mohlo pomoci i někomu jinému. Tyhle produkty mi pomohly hlavně se spánkem. Co funguje pro mě, nemusí stoprocentně fungovat pro jiné lidi. Proč to však nevyzkoušet?"

Ze svého okolí má dobrou odezvu. "Zkusili to nejen hokejisté. Sportovci, známí i kamarádi. Chtěl jsem, aby mi řekli, co cítí. Pro mě je důležitá zpětná vazba, ale chtěl jsem, aby měli nějakou zkušenost předtím a možnost srovnávat," řekl Jágr.

Původně chtěl značku, kterou tvoří jeho iniciály ve spojení s číslem dresu představit v únoru, kdy slavil padesátiny. "Byl by to takový dárek k narozeninám, ale tehdy jsme nebyli ještě připravení. Nebylo to ještě tak, jak bych si to představoval," uvedl.

Značku představil ve třech řadách - pro vrcholové sportovce, pro aktivní lidi a rekreační sportovce a pro domácí mazlíčky.

Témata: Jaromír Jágr